Vuokrattavat hallit

Kallijärventie 2, 94450 Keminmaa

Monipuolisia hallitiloja

Löydä sopiva halli yrityksellesi!

Tarjoamme yrityksille monipuolisiin tarpeisiin soveltuvia hallitiloja Keminmaan liike- ja teollisuusalueelta. Hallitilan yhteyteen on mahdollista vuokrata myös sosiaalitilat. Hallin sijainti on logistisesti ihanteellinen, sillä matkaa Kemi-Tornio E8 moottoritien liittymään on vain 200 metriä.

Hallin keskeinen sijainti tarjoaa huomattavia etuja esimerkiksi infrarakentamisen ja kunnossapidon aloilla toimiville yrityksille. Kemiin ajaa noin kymmenessä minuutissa ja Tornioon noin seitsemässätoista minuutissa. Pääsy on helppoa ja nopeaa mm. Metsä-Fibren Kemin tehtaalle sekä Outokummun kaivokselle ja tehtaille.

Kiinteistössä on älykäs kameravalvontajärjestelmä, joka varmistaa turvallisuuden. Pihasta löytyy laajasti pysäköintitilaa ja tilaa kalustolle. Alue tarjoaa kattavat palvelut, mukaan lukien Keminmaan K-Citymarketin, postin, apteekin, huoltoaseman ja ravintolan. Kaikkiaan alueella toimii noin sata yritystä.

Halli 1 (138m2)

Tämä avara halli tarjoaa monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Olipa kyseessä yrityksen huolto-, kokoonpano- tai tuotantotila tai tila ajoneuvoille, koneille ja kalustolle, tämä tila voi olla paras ratkaisu juuri sinulle.

Halliin on kaksi suurta nosto-ovea (4m x 4m). Sinne pääsee ajamaan myös useimmilla kuorma-autoilla. Lisäksi hallin yhteydessä on erillinen lukittava varastohuone. Tarvittaessa voit vuokrata myös sosiaalitilaa, johon on kulku suoraan hallin sisältä. 

Hallissa on led-valaistus ja uudet energiatehokkaat ilmalämpöpumput.

Halli 2 (90m2)

Tämä tilava halli tarjoaa monipuolisia käyttömahdollisuuksia. Olipa kyseessä yrityksen huolto-, kokoonpano- tai tuotantotila tai tila ajoneuvoille, koneille ja kalustolle, tämä tila voi olla paras ratkaisu juuri sinulle.

Hallissa on suuri nosto-ovi, jonka koko on 4m x 4m. Tila soveltuu hyvin pienille tai keskikokoisille ajoneuvoille tai vaikkapa pienelle tuotantolinjalle. Tarpeen vaatiessa on mahdollista vuokrata myös sosiaalitilat, joihin pääsee suoraan hallista.

Hallissa on led-valaistus ja uudet energiatehokkaat ilmalämpöpumput.

’ Loistava sijainti. Sopii erittäin hyvin yrityksemme tarpeisiin’